Terapi

Min baggrund for at give samtaleterapi er dels min erfaring fra samtaler som praktiserende læge gennem 23 år samt min 4-årige psykoterapeutuddannelse på Hildebrandsinstituttet. Jeg har haft privat samtalepraksis i 8 år.

Hvem er klienter hos mig? Jeg har gennem årerne haft klienter i alle aldersgrupper – fra børn på 7 år til ældre over 80 år. Det betyder, at årsagen til at have samtaler med mig er forskellig og meget personlig. Jeg har tavshedspligt, så det du får er et fortroligt rum med en professionel, der kan hjælpe dig, hvis du har svært ved at finde ud af dig selv og/eller ikke har det godt.

Hvordan arbejder jeg: Ved vores første samtale har jeg brug for at vide noget om dig og din baggrund, dvs. din civile status og din familie og din opvækst og historie. Derudover snakker vi om, hvad du gerne vil have, at jeg hjælper dig med, og hvordan jeg skal arbejde med dig.

Hvad er psykoterapi: Det er samtalebehandling, hvor terapeut og klient arbejder med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at klienten f.eks. bliver urolig, usikker, stresset, trist eller angst.

Hvilke terapeutiske metoder bruger jeg: Jeg vurderer, hvilken terapeutisk metode, som vil være mest hensigtsmæssig ud fra hver enkelt klient. Jeg arbejder med neuroaffektiv psykoterapi, kognitiv og metakognitiv psykoterapi.   

Eksempler på henvendelsesårsager

Samlivskriser, livskriser og eksistentielle vanskeligheder: destruktive mønstre og jalousi, overvejer skilsmisse, utroskab, kommunikative udfordringer, dødsfald, skilsmisse, fyring, sygdom, manglende glæde og livslyst, følelsen af at være en dårlig forælder.

Stress, depression og angst: følelsen af ikke at slå til, rastløshed, manglende koncentration, hukommelsesbesvær, sygdomsangst, trang til at tjekke, tendens til perfektionisme, manglende selvværd og/eller selvtillid, tendens til vrede.

Alvorlige overgreb og omsorgssvigt i barndommen: manglende nærvær fra tætte omsorgspersoner, misbrug, vold, overgreb.

Overvægt og manglende fysisk trivsel: spiseforstyrrelser, søvnløshed, ensomhed, mobning, træthed uden diagnose, manglende lyst til sex og følelse af udmattelse.

Vanebrydning: ønske om at ændre vaner

Typer af terapi

Individuel, børn, unge og voksne

Par- og familieterapi.

Jeg tilbyder terapiforløb efter aftale. 

SUPERVISION

Individuel og gruppe: selvudvikling i forhold til at se på egne ressourcer og mønstre og finde nye muligheder.

Jeg tilbyder supervision til dig, som står et sted i dit liv, hvor du ønsker at have en professionel at sparre med for at støtte og spejle din udvikling.

Derudover har jeg aktuelt gennem 8 år haft supervisionsgrupper i mindfulness med mennesker, der ønsker

at blive fortrolige med og anvende mindfulness i deres hverdag for at opnå mere fokus og ro.